UDRUGA PURUSHA bavi se promicanjem zdravog života, organizira radionice, sajmove, te se bavi prakticiranjem prirodnih načina iscjeljivanja.

Predsjednik udruge je Mladen Vanjak.


Rođen je 23.03.1964. u Rijeci, a ezoterijom se bavi od 1986 .godine. Posljednjih 20 godina profesionalno se bavi isključivo ezoterijom.

Završio je izobrazbu u mnogim sustavima iscjeljivanja kao što su:

iscjeljivanje reikijem, zatim po metodi Barbare Ann Brennan, Pranic Healing, Živorada M.Slavinskog, tečajeve radiestezije Osmana Hasanpašića. U svom djelovanju pomogao je mnogim ljudima i upoznao se s guruima i svećenicima svih vjera.


Radi i vrlo precizna parapsihološka savjetovanja  .

Parapsihološka savjetovanja i iscjeljivanja moguća su i radom na daljinu, oboje uz , prije svega, iznimno povoljne cijene i unatoč tome nepobitno vrhunsku kvalitetu .


Drži tečajeve vidovitosti (gledanje u akašu), iscjeljivanja, te tečajeve čišćenja trauma iz prošlosti ...


Također se bavi radiestezijskim pregledima stambenih i radnih prostora i zaštitom od zračenja uz pomoć nadložaka za krevet (štep deke) protiv zračenja te je izumio pranični  generator protiv zračenja i zaštitu za mobitel protiv zračenja.


Bavi se i readiestezijskim pronalaženjem vode na poljoprivrednim zemljištima .


Svojim najvećim učiteljem ezoterije smatra Franza Bardona. Franz Bardon je preteča jednog od današnjih poznatih sustava iscjeljivanja , iscjeljivao je životnom silom, elementima, tinkturama od ljekovitog bilja i radio parapsihološke prognoze budućnosti  ,  živeći u poslijeratnoj Češkoj 20 stoljeća (njemačka nac. manjina u Sudetima).


Udruga djeluje na području Pule, Rijeke i Zagreba.

Mladen Vanjak bit će prisutan na sajmu cijelo vrijeme trajanja sajma.


About

UDRUGA PURUSHA